Foxkurs – infoförslag

Foxkurs med Harald Stribén

Många byten, mycket dans! Vi testar varje moment med flera personer och både som förare och följare, för att hjälpas åt att utveckla vår dans.

Det viktigaste för att bli en skicklig förare är att kunna följa. Att som följare ha förståelse för förning gör det enklare att förstå förningen.

Under kursen behöver ingen stå och vänta, alla dansar hela tiden. Musiken vi dansar till kommer vara radiokanalernas mest spelade låtar, då även dansbanden tar sina nya låtar därifrån.

Målet är att utmana dig från din nivå och ge dig verktyg att fortsätta utvecklas! Ett tips för dig som ska gå denna kurs och inte har följt innan, är att testa några gånger innan kursen. Detta för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

Kursinnehåll: Föra och följa, snurrar, musikanpassning, dansant rörelse, flyt över golvet, gnuss, mm.

Förkunskapskrav: Kursen riktar sig till dig som inte är rädd för närhet och kan dansa någon dans bra. (Ingen nybörjarkurs, du ska vara van att dansa någon dans i någon roll).

Ingen paranmälan då alla för och följer lika mycket under kursen, men vill ni anmäla er två, tre  eller fler samtidigt är det helt ok.